Du kan köpa en unik bil på Ebay

På Ebay kan du köpa det mesta. Till och med unika bilar. Det finns riktiga bilar såväl som leksaksbilar. Men vad är egentligen en unik bil? När du läser bilannonser så framställs ju bilar för det mesta som unika. Men begagnade bilar är sällan så unika.

De som verkligen är det kommer att ses på museum som till exempel Kinnas bilmuseum. Där kan du se äkta exemplar av bilar från förr i tiden.

Kinnas bilmuseum
Här är en bild från Kinnas bilmuseums hemsida, coola fordon!

 

Det händer att bilar från filmer säljs ut på Ebay. Bilen som var med i filmen I, Robot med Will Smith var verkligen unik. Den var inte ens med i filmen! Men den såldes senare på Ebay och det för över en miljon kronor. I filmen fick vi istället se en annan unik bil som i grund och botten var en Audi R8 som byggts om för sin roll.

En ETV är en unik bil!

Bilen som såldes på Ebay var en så kallad ETV, Extra Terrestial Vehicle. På svenska skulle vi kunna kalla det för en utomjordisk bil. Konceptet är relevant och fortsatt något som folk är ute efter. Varje år designas den här typen av bilar som minst sagt ser märkliga ut.

Om du är ute efter singularitet när du kör bil kanske detta kan vara något för dig. Kolla på Ebay om det finns en ETV till salu!